[GAWEAN]?[BULL SHITS]


Os24015Hari ini tanggalnya, liat aja sendiri…! tapi inget..jangan kalo bacanya jangan lagi emosi..entar kalian juga akan lebih emosi daripada Simkuring.. ;)

Nah, buat anak yang bukan orang sunda, maaf 2 aja, gak bisa baca..karena simkuring nulisnya pake bahasa sunda. tapi klo bisa syukur dech..ok

di mimitian ku poe anu ngabosen keun.. ka hiji, teu boga duit, ka dua, lapar can dahar, katilu, nyeri beteung, kaopat, tunduh keneh.

intina mah, poe teh di mimitian ku anu teu ngarareunah, teuing kumaha langsung weh perasaan teh loba emosi. di tambah deui masalah di kantor… hiji pagaweaan anu teu beres beres teupikeun ka ayeuna..!

beres hiji, datang hiji..! masih untung lamun kitu mah, kumaha lamun datang pagewan, hiji. teu beres2…sampai kalila na. Dasar resiko jelema gawe, aya weh..gogodana..mereun kusabab gawe sorangan, eweuh anu ngabantuan…jadi sok pabeulit nanaona teh…

Sakitu weh.heula ok…di lanjutkeun isuk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s